Gerard Moreno celebra un dels gols marcats contra l'Apollon. (Foto:EFE)
Lliga Europa

El Vila-real goleja l'Apollon (4-0) mentre que Mbia salva un punt per al Sevilla a Rijeka (2-2)

El Vila-real no ha tingut pietat del febel Apollon de Limassol i l'ha golejat (4-0) amb doblets de l'exblaugrana Espinosa i de Gerard Moreno. Amb aquesta victòria, els groguets són liders del seu grup. Ho és també el Sevilla, gràcies a l'empat in extremis aconseguit al camp del Rijeka amb un gol de Mbia (2-2). Els blaugranes Deulofeu i Denis, cedits aquesta temporada al conjunt andalús, no han jugat ni un minut.

El Vila-real continua amb pas ferm a la Lliga Europa demostrant que pot arribar molt lluny en aquesta competició. Al Madrigal el visitant era l'Apollon de Limassol xipriota, que s'ha endut un sac de gols. L'exblaugrana Espinosa n'ha firmat dos i el jove de la casa Gerard Moreno dos més (4-0).

L'equip de Marcelino és lider del seu grup amb 4 punts i confirma les bones sensacions que esta oferint a la lliga espanyola.

Rijeka, 2 -Sevilla, 2

De la seva banda, el Sevilla ha salvat un punt al temps afegit (minut 90+1) al camp del Rijeka gràcies a un gol d'Mbia. L'empat té mèrit si tenim en compte que el conjunt d'Emery jugava amb deu homes des de l'inici de la segona part per l'expulsió del central Koloziedjak.

Aspas havia avançat els sevillistes i Kramarik i Krvzic han anotat per al Rijeka. Gerard Deulofeu no ha jugat ni un minut. Quan Emery ha retirat Aspas del camp ha fet entrar el colombià Bacca. Denis Suárez ha quedat descartat. El Sevilla es manté líder del seu grup amb 4 punts.