El Vila-real goleja i agreuja la crisi de l'Atlètic de Madrid a la lliga (3-0)

Els groguets han superat clarament l'equip "colchonero" amb gols de Manu Trigueros, Jonathan Dos Santos i Roberto Soriano i se situen en la quarta posició de la classificació

El Vila-real s'ha imposat a l'Atlètic de Madrid en l'últim partit de la 15a jornada de la Lliga que s'ha disputat al Madrigal. Els groguets han superat clarament l'equip "colchonero", que amb aquesta nova desfeta a domicili agreuja la seva crisi i cau a la sisena posició de la classificació.

Després d'un inici igualat, Manu Trigueros ha inaugurat el marcador en el minut 28 i deu minuts després, l'exblaugrana Jonathan Dos Santos ha fet el segon aprofitant una greu errada d'Oblak. En aquesta jugada, el porter eslovè s'ha lesionat a l'espatlla esquerra i ha hagut de ser substituït per Moyà.

En la represa, el conjunt del "Cholo" Simeone ha intentat reaccionar però ni Griezmann ni Gameiro no han estat encertats en els metres finals. L'Atlètic no ha pogut reduir distàncies i ja en temps afegit, Roberto Soriano ha arrodonit la victòria local amb el definitiu 3 a 0. Amb aquest triomf, el Vila-real se situa quart i en zona de Champions amb 26 punts i supera un Atlètic que cau fins a la sisena plaça a 12 punts del líder.