El Vila-real derrota l'Almeria i torna a Primera Divisió un any després de perdre la categoria (1-0)

El Vila-real és nou equip de Primera Divisió i acompanyarà l'Elx a la màxima categoria del futbol espanyol. Només un any després de pedre la categoria, el submarí groc ha aconseguit l'ascens a la Lliga BBVA després de derrotar l'Almeria per 1-0. En un partit a cara o creu al Madrigal, un solitari gol de Jonathan Pereira en el minut 55 ha donat el triomf al conjunt groguet, que en tenia prou amb un empat per tornar a Primera.

El Vila-real és nou equip de Primera Divisió i acompanyarà l'Elx a la màxima categoria del futbol espanyol. Només un any després de perdre la categoria, el submarí groc ha aconseguit l'ascens a la Lliga BBVA després de derrotar l'Almeria per 1-0. En un partit a cara o creu, un solitari gol de Jonathan Pereira en el minut 55 ha donat el triomf al conjunt groguet, que en tenia prou amb un empat per tornar a Primera.

Els visitants, als quals només els valia la victòria per poder pujar de categoria, han començat dominant davant un Vila-real nerviós i erràtic i s'han pogut avançat en el marcador amb un xut del català Aleix Vidal que s'ha estavellat al pal. Amb el pas dels minuts, els locals han reaccionat amb el suport de la seva afició, tot i que al descans s'hi ha arribat amb l'empat inicial.

En l'inici de la represa, una assistència de Cani l'ha culminat Jonathan Pereira en l'únic gol del partit. Tot i que encara quedava gairebé tota la segona part per disputar-se, els andalusos han estat incapaços de batre la porteria de Juan Carlos i posar una mica d'emoció a un duel entre dos rivals directes en la lluita per l'ascens.

Amb el xiulet final, l'eufòria s'ha desfermat sobre la gespa del Madrigal entre els jugadors i l'afició local, que ha envaït el terreny de joc per celebrar el retorn a Primera. En canvi l'Almeria haurà de seguir lluitant en el "play-off" d'ascens per aconseguir l'objectiu.