Lliga Europa

El Vila-real derrota el Nàpols (2-1) i es classifica per als vuitens de final de la Lliga Europa

El Vila-real s'ha classificat per als vuitens de final de la Lliga Europa després d'un duel vibrant, intens i ple d'emoció contra el Nàpols. Els groguets han derrotat els italians per 2-1 i jugaran la ronda següent contra el Bayer Leverkusen alemany. Hamsik ha avançat els visitants, però Nilmar i Rossi han capgirat el marcador abans del descans. La segona part ha estat farcida d'ocasions de gol, però cap dels dos equips ha estat capaç de marcar.

Al segon classificat de la lliga italiana debutava el català i exjugador espanyolista Víctor Ruiz com a titular. El partit d'anada va finalitzar amb empat a zero i el conjunt italià semblava veure la classificació més a prop quan Hamsik feia el 0-1. Un gol que ha fet esclatar l'eufòria entre el miler de seguidors napolitans que els acompanyaven i que ha acabat amb el trencament de la protecció de la graderia i algun ferit sobre la gespa.

El conjunt de Juan Carlos Garrido ha reaccionat ja durant el primer temps i ha estat capaç de capgirar el marcador. I ho ha fet a través dels seus homes gol. Primer, empatava Nilmar, que no marcava des de feia dos mesos. I el 2-1 que els donava la victòria era producte d'una rematada de Rossi.

No ha estat un triomf fàcil perquè, durant el segon temps, l'entrada al camp de Cavani ha donat més d'un ensurt. Com una rematada al pal i un altra acció acrobàtica que sortia fregant el travesser. Però el patiment ha acabat convertint-se en alegria per als de la Plana que continuen fent camí a Europa.