Gio dos Santos controla una pilota al camp del Zuric. (Foto: EFE)

El Vila-real cau al camp del Zuric (3-2) i el Sevilla es referma amb un triomf contra l'Standard de Lieja (3-1)

El Vila-real ha perdut al camp del Zuric per 3-2 en partit corresponent a la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga Europa. Els groguets, el pròxim rival de l'Espanyol a la Lliga, han encaixat la primera derrota europea i han deixat escapar el liderat del grup a mans del Borussia Mönchengladbach, que ha derrotat l'Apollon per 0-2. En canvi, el Sevilla s'ha imposat a l'Standard de Lieja per 3-1 al Sánchez Pizjuán i es manté líder invicte

Zuric, 3 - Vila-real, 2

El Vila-real ha perdut al camp del Zuric per 3-2 en partit corresponent a la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga Europa. Els groguets, el pròxim rival de l'Espanyol a la Lliga, s'han avançat en dues ocasions en el marcador amb gols de Pina i Gerard Romero, però els suïssos han estat capaços d'igualar el resultat advers dues vegades i han acabat guanyant amb gols d'Etoundi, Djimsiti i Chikhaoui en una primera hora de partit esbojarrada. En la represa, el Vila-real ha atacat a la recerca de l'empat, però ha acabat encaixant la primera derrota europea i ha deixat escapar el liderat del grup a mans del Borussia Mönchengladbach, que ha derrotat l'Apollon per 0-2.

Sevilla, 3 - Standard de Lieja, 1

El Sevilla segueix amb pas ferm a la Lliga Europa i s'ha refermat en el liderat en solitari del grup en imposar-se a l'Standard de Lieja al Sánchez Pizjuán per 3-1. Els d'Unai Emery, amb Gerard Deulofeu a l'onze titular, s'han avançat amb un gol de Gameiro en el minut 18. Els belgues han reaccionat i han empatat poc després de la mitja hora de joc amb una diana de Mpoku però Reyes, poc abans del descans, ha tornat a avançar el Sevilla en el marcador. En la represa, el partit s'ha mantingut obert fins al minut 90, quan Carlos Bacca ha fet el gol de la sentència definitiva. Amb aquest triomf, el Sevilla es manté líder i invicte amb 8 punts en quatre jornades, dos més que el Feyenoord, que s'ha imposat al Rijeka per 2 gols a 0.