El Vila-real, amb doblet de Rossi, derrota l'Odense (3-0) i jugarà la fase de grups de la Champions

El Vila-real entrarà al sorteig de la fase de grups de la Champions que es farà aquest dijous després superar l'última eliminatòria de la fase prèvia contra l'Odense. Després de l'1 a 0 a Dinamarca, els groguets van capgirar l'eliminatòria amb un 3 a 0 al Madrigal. Rossi va ser el protagonista del partit amb dues dianes després del descans. La sentència definitiva la va posar Marchena. També jugaran la fase de grups el Bayern de Munic, l'Apoel xipriota, el Genk belga i el Dinamo de Zagreb.

Vila-real, 3 - Odense, 0
El Vila-real ha sabut rectificar la relliscada del partit d'anada en terres nòrdiques i s'ha classificat per a la fase de grups de la Lliga de Campions. L'equip de la Plana, que no ha permès que l'Odense xutés ni una sola vegada a porteria, ha equilibrat l'eliminatòria en el minut 50, quan Giuseppe Rossi ha rematat una assistència de Nilmar. El gol que avançava el Vila-real en el còmput general ha estat un autèntic golàs, tant per l'espectacular centrada de Cani com per la precisa i difícil rematada de Rossi. Era el minut 67 i l'equip que entrena Juan Carlos Garrido demostrava sense problemes la seva superioritat. Abans del 3-0 final, dues expulsions: primer, la de Bashkim per una forta entrada a Zapata. Pocs minuts després, el Vila-real també s'ha quedat amb un jugador menys: Borja Valero reacciona violentament després d'una entrada de Johansson, que a més a més li dona una puntada al cap. Després d'aquest mogut parèntesi, ha arribat el 3-0 definitiu: diana de Marchena, que ha comptat amb la col·laboració de Wessels, que tot i fer un bon partit, en aquesta ocasió no ha estat encertat.

Zuric, 0 - Bayern, 1
El partit més plàcid de la penúltima jornada de prèvies ha estat el del Bayern de Munic. Un gol de Mario Gómez a centrada de Thomas Müller, en el minut 6, ha tallat qualsevol intent de possible reacció del Zuric.

Malmö, 2 - Dinamo, 0
El Malmö ha estat a punt de remuntar una eliminatòria contra el Dinamo de Zagreb, que perdia per tres gols de diferència. Els suecs han marcat l'1 a 0 tard, en el minut 70, gràcies a Wilton Figueiredo. Però quan han fet el 2 a 0 en el 85, en una jugada embolicada en què Pontus Jansson ha estat l'únic que ha encertat a rematar, el miracle ha semblat possible. El Malmö ha tingut ocasions per culminar-lo, però el final el Dinamo torna a la Champions després d'onze anys d'absència.

Apoel, 3 - Wisla, 1
Emoció i alternatives també en el duel entre l'Apoel de Nicòsia i el Wisla, en què els xipriotes han aconseguit la classificació per a la fase de grups. L'Apoel ha capgirat l'eliminatòria gràcies a un gol còmic en pròpia porta del porter visitant Pareiko i a una rematada del brasiler Ailton. Amb tot, semblava que els polonesos trencarien la maledicció de no classificar-se mai per la fase de grups, després que Cézary Wilk ha aconseguit un bon gol en el minut 69 de partit. Amb tot, quan només faltaven tres minuts per al final, de nou Ailton ha enviat el seu equip amb els grans de la Lliga de Campions.

Genk, 2 - Maccabi Haifa, 1
Ara bé, enlloc hi ha hagut més dramatisme que a Genk. L'eliminatòria entre els belgues i el Maccabi Haifa ha anat a la pròrroga. En cinc minuts de la primera meitat, s'han marcat tots els gols. L'1 a 0 l'ha marcat Vossen en el minut 35; dos minuts després, els hebreus han empatat amb un gran gol d'Eyal Golasa després d'una jugada de Vered. I en el minut 40, en una jugada embolicada a la frontal, Thomas Buffel ha marcat el 2 a 1 que deixava l'eliminatòria del tot empatada. El partit ha acabat amb penals, en què Dvalishvili i Golasa han vist com el porter Köteles els aturava els dos primers llançaments. Pudil ha enviat el Genk a la fase de grups per primer cop en deu anys.