Messi, Suárez i Neymar, envoltats de jugadors de la Reial Societat (Reuters)
Barça

El vicepresident del PP a Guipúscoa acusa els jugadors del Barça de ploramiques i farsants

Ramón Gómez Ugalde va criticar l'actitud d'alguns jugadors barcelonistes, a més de desaprovar l'actuació de l'àrbitre del partit a Anoeta

Marc BéjarActualitzat

La victòria del Barça a Anoeta en l'anada dels quarts de final de Copa (0-1) ha deixat cert malestar entre els aficionats de la Reial Societat, fins al punt que s'ha arribat al terreny polític. Un dels que va mostrar el seu descontentament després del partit va ser Ramón Gómez Ugalde, vicepresident del PP a Guipúscoa, que va acusar els jugadors del Barça a través de les xarxes socials. "Equip de ploramiques i farsants", va escriure a Twitter.

El polític, no satisfet amb les seves acusacions als jugadors del Barça, també va criticar l'actuació de José Luis González González. "I l'àrbitre, impresentable!!!", sumant-se a les queixes d'alguns futbolistes de la Reial Societat en acabar el partit. Tot i l'evident decepció, Gómez Ugalde no es va deixar endur pel desencís: "Però no ens amargaran la festa", va sentenciar en referència al Dia de Sant Sebastià, celebrat aquest dijous.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut