Futbol

El vicepresident del Milan, Adriano Galliani, dimiteix com a president de la Lliga italiana

El vicepresident del Milan, Adriano Galliani, ha dimitit com a president de la Lliga, després que ahir se sabés que tant ell com el seu club estan implicats en l'escàndol de frau futbolístic. De fet, seran quatre els equips processats: el Milan, el Juventus, el Fiorentina i el Lazio. El judici començarà dimecres que ve i les sentències definitives se sabran a finals de juliol, perquè la UEFA sàpiga quins clubs podran participar en les competicions europees.

Actualitzat

En la seva carta de dimissió, Galliani defineix l'acusació com "un acte de profunda injustícia" i reitera que és "totalment aliè" als càrrecs de "deslleialtat i incorrecció" esportiva que se li imputen, que violen l'article 1 del Codi de Justícia Esportiva.

"Reivindico l'absoluta lleialtat i correcció del meu comportament, tant com a president de la Lliga com com a home de l'esport", assenyala. També insisteix que la seva renúncia "no ha de ser interpretada com un reconeixement de cap responsabilitat" en l'escàndol que ha sacsejat al món del futbol italià.

Mentrestant, tots els clubs importants d'Europa estan molt pendents d'aquest tema perquè pot abaratir considerablement el preu dels jugadors dels equips implicats.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut