Jorge Sampaoli en una roda de premsa (Reuters)
Jorge Sampaoli en una roda de premsa (Reuters)
Futbol

El vicepresident de la Federació Argentina admet un primer contacte amb el Sevilla per Jorge Sampaoli

La Federació Argentina hauria comunicat al Sevilla el seu interès a contractar Jorge Sampaoli com el seu futur seleccionador

Actualitzat

En una entrevista al canal argentí TyC Sports, el president del Boca i vicepresident de la Federació Argentina Daniel Angelici ha reconegut que ha contactat amb el president de Sevilla, Jorge Castro, per parlar sobre Jorge Sampaoli.

Angelici ha reconegut que va expressar al president del Sevilla el desig de comptar amb el seu entrenador com a futur seleccionador argentí: "Parlo permanentment i tinc una gran amistat. Li vaig dir que no estava a la negociació, però no li podia dir una mentida perquè Sampaoli és el candidat que més interessa l'AFA".

El vicepresident de la Federació Argentina ha deixat clara la intenció de l'organisme de negociar amb Sampaoli una vegada acabi la Lliga espanyola, el 21 de maig, per intentar pagar la clàusula de rescissió de l'entrenador d'un milió i mig d'euros. L'Argentina juga un amistós el 9 de juny contra el Brasil a Melbourne en el que podria ser el debut del seu nou seleccionador.

El Sevilla també ha deixat clara la seva postura davant d'unes possibles negociacions. Aquest dimecres va reaccionar a les informacions que apuntaven a una reunió a Espanya en els pròxims dies del president de la Federació, Claudio Tapia (aquest cap de setmana té previst trobar-se amb Messi a Barcelona), amb Sampaoli amb un dur comunicat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut