Els aficionats s'han acomaidat del Vicente Calderón (EFE)
Futbol

El Vicente Calderón s'acomiada amb un partit d'exhibició entre llegendes del futbol

S'hi han pogut veure jugadors mítics com el porter René Higuita, Diego Forlán, Ronaldinho, que encara ha donat mostres de la seva qualitat única, i lògicament hi ha hagut molts gols

Actualitzat

Ahir es va jugar a l'estadi Vicente Calderón de Madrid la final de la Copa del Rei, l'últim partit oficial de la llarga història d'aquest estadi, que serà enderrocat. Aquest diumenge s'hi ha disputat un partit d'exhibició, amb una afluència de pública gairebé superior a la del duel entre el Barça i l'Alabès. S'han enfrontat un equip de jugadors històrics de l'Atlètic de Madrid, barrejats amb alguns d'actuals, contra un altre equip de velles glòries.

S'hi han pogut veure jugadors mítics com el porter René Higuita, Diego Forlán, Ronaldinho, que encara ha donat mostres de la seva qualitat única, i lògicament hi ha hagut molts gols. Fernando Torres ha superat Higuita i després de marcar ha fet la celebració característica de Kiko Narváez, un altre davanter mític de l'Atlètic de Madrid. Higuita també ha marcat, de penal, i ha rebut la felicitació de companys d'equip com Ronaldinho o Seedorf. Ha estat l'últim partit de la història al Vicente Calderón, que tanca definitivament les portes després d'un comiat de llegenda.

Anar al contingut