Els jugadors del Vic continuen celebrant bons resultats a l'OK Lliga
Hoquei patins

El Vic guanya a Igualada (2-5) i es manté líder, tot i la pressió de Barça i Liceo

L'equip osonenc continua amb pas ferm i s'imposa a les Comes. El Reus Deportiu cau a Calafell i es despenja de la lluita pel títol

El Club Patí Vic es manté líder de l'OK Lliga després de la disputa del gruix de la 11a jornada. L'equip osonenc s'ha imposat al camp de l'Igualada (2-5) i manté dos punts de renda sobre els seus principals perseguidors: Barça i Liceo.

Tot i que ha començat perdent al pavelló de les Comes, el Vic s'ha sobreposat al gol inicial de Jaume Molas gràcies a l'encert de Mia Ordeig i Romà Bancells, que han capgirat el marcador abans del descans. A la represa, Ordeig i Presas, en dues ocasions, han sentenciat per als de Ferran Pujalte i han fet inútil el segon gol dels locals, obra de Sergi Pla.

El Barça Lassa ha patit per imposar-se a un Moritz Vendrell que s'ha avançat al Palau amb un gol de penal transformat per Francesc Gil, just abans del descans. La reacció dels blaugranes ha estat fulgurant. Sergi Panadero, Marc Gual, de penal, i Lucas Ordóñez, en dues ocasions, han remuntat la situació abans que una targeta blava a Edu Lamas, a cinc minuts pel final, tornés a donar opcions al Vendrell després que Jordi Ferrer transformés la falta directa. Però Matías Pascual, amb el cinquè del Barça, ha portat la tranquil·litat per als de Ricard Muñoz (5-2).

També es manté a dos punts del líder el Liceo de la Corunya, que ha arrasat al seu pas per la pista del Noia (1-8), amb gols penedesencs: tres de Jordi Bargalló i un del seu germà Pau, a més dels que han marcat Josep Lamas (2), Carballeira i David Torres.

Qui ha perdut gas en la lluita pel títol és el Reus Deportiu després de la seva derrota (4-3) a la pista del Calafell, que el deixa ja a vuit punts del lideratge.