Els jugadors del Vic no han pogut sumar el primer triomf en la competició continental
Hoquei patins

Victòries del Barça i Reus i derrota del Vic a la Lliga Europea d'hoquei patins

Un solitari gol de Pablo Saavedra, del Follonica, ha decidit un partit renyit que redueix les opcions dels osonencs de passar als quarts de final; Barça i Reus han golejat els seus rivals a la Lliga europea

Actualitzat

El FC Barcelona ha guanyat el seu partit contra el Montreux de Suïssa per golejada (0-10). Matias Pascual ha fet 4 gols, Lucas Ordóñez 3, Pau Bargalló 2 i Pablo Álvarez, 1. Els blaugrana jugaran amb el Benfica, el rival més complicat del seu grup. 

El Reus debuta amb victòria

El vigent campió, el Reus Deportiu, ha golejat l'Iserlohn alemany per 4-8 a la fase de grups. Marc Torra (2), Joan Salvat, Romà Bancells, Àlex Rodríguez, Casanovas (2) i Marín han marcat pel conjunt roig-i-negre. Recordem que el Reus no va poder jugar la primera jornada contra el Viareggio per problemes amb el vol. 

El Vic, contra les cordes

Al Club Patí Vic se li resisteix la primera victòria a la Lliga Europea d'hoquei patins. L'equip osonenc ha caigut davant el Follonica italià (0-1) en la segona jornada de la fase regular de la competició.

Un solitari gol de Pablo Saavedra vuit minuts abans del final del partit ha decidit el matx a favor dels d'Enrico Mariotti, cosa que deixa els vigatans a zero punts en dues jornades disputades.

Els de Gerard Pujol tindran molta pressió en la pròxima jornada, quan visitaran La Vendéenne amb l'obligació de guanyar, mentre els equips capdavanters del grup, Follonica i Porto, s'enfrontaran entre ells.

 

Anar al contingut