Marc Negre i Francesc Sòria seran parella televisiva aquesta tardor a Esport3.
Televisió

El veterà programa "Gol a Gol" torna aquest dissabte a Esport3

"Gol a gol" comença aquest cap de setmana una nova etapa al canal Esport3. El veterà i emblemàtic programa esportiu de TVC torna, amb entitat pròpia i amb un nou copresentador, Marc Negre, el periodista gironí que les últimes temporades ha dirigit i presentat el programa de Catalunya Ràdio "Tot gira". Negre compartirà presentació amb Francesc Sòria.

Actualitzat
 
 "Gol a gol" comença aquest cap de setmana una nova etapa al canal Esport3. El veterà i emblemàtic programa esportiu de TVC torna, amb entitat pròpia i amb un nou copresentador, Marc Negre, el periodista gironí que les últimes temporades havia dirigit i presentat el  programa de Catalunya Ràdio "Tot Gira". Negre compartirà presentació amb Francesc Sòria.
 
En aquesta nova etapa, "Gol a gol" seguirà apostant per informar de tota l'actualitat esportiva de dissabte i diumenge, adaptant-se a la graella de les retransmissions en directe que fa el canal Esport3.
 
En aquesta primera setmana, "Gol a Gol", dissabte, a partir de les 17.00 i al descans del partit de la Lliga de Campions d'handbol Barça-Wacker Thun; a partir de les 18.45, al descans també del partit de la Lliga de la Segona Divisió A Sabadell-Jaén; i a partir de les 21.00. Hi haurà també una edició especial amb tot el que hagi passat en el derbi madrileny entre Reial Madrid i Atlètic de Madrid, a partir de les 23.15.

I diumenge 29, el programa oferirà una emissió de 60 minuts, després de la transmissió del partit de Segona A Barça B-Mallorca, a partir de les 18.50 i amb les primeres imatges dels partits que hagin començat a les 17.00.

D'altra banda cal destacar que "Gol a Gol" estrena en aquesta nova etapa un compte a Twitter: @golagole3.
 
 

 

Anar al contingut