Espanyol

El vestidor de l'Espanyol vol rebaixar el clima d'eufòria

Acabar el primer terç de la temporada classificats a la zona Champions ha donat tranquil·litat a l'Espanyol, però també ha animat alguns sectors a parlar de la possibilitat de disputar la màxima competició la temporada que ve. El vestidor vol rebaixar aquest clima d'eufòria. Ara bé, si s'acaben classificant, ho podran celebrar ben mudats. I es que aquest matí han estrenat els nous vestits oficials de la temporada.

Actualitzat
Ben bé com si desfilessin per una passarel·la de moda. Així és com han anat apareixent sobre la gespa de Cornellà-el Prat els integrants de la plantilla de l'Espanyol 2010-2011. La situació s'ho valia: posar amb tanta elegància i, alhora, disfrutar d'un lloc de privilegi a la taula ha permès veure la cara més distesa dels jugadors. Un cop col·locats, un instant d'atenció i, ara sí, la foto amb el vestit oficial de la temporada.

La plantilla, farcida de joves, camina amb pas ferm cap a Europa. Encara que des del vestidor, ara mateix, el missatge va encaminat a rebaixar l'eufòria: "No seria bo dir que l'objectiu és Europa, perquè la primera meta són els 42 punts de la permanència. Queda molt i tots hauríem signat això ara, però cal ser cauts per no emportar-nos desenganys", ha declarat Luis García.


Després de la foto oficial, s'ha aprofitat el mateix escenari per començar a preparar la visita al Vicente Calderón. Un bon compromís per calibrar les possibilitats reals de l'equip.
Anar al contingut