Hoquei patins

El Vendrell supera el Reus en els penals i jugarà la final de la Copa d'hoquei

Després d'una tanda de penals dramàtica (4-5), el Vendrell s'ha classificat per a la final de Copa d'hoquei patins. L'heroi ha estat Sergi Miras, que ha transformat quatre llançaments després d'un duel ple d'emoció amb Albert Casanovas. Els temps reglamentari s'havia acabat amb empat a dos, amb gols d'Adroher i Salvat per al Reus i de Miras i Salvat (pp) per al Vendrell.

Actualitzat

Després d'una tanda de penals dramàtica (4-5), el Moritz Vendrell s'ha classificat per a la final de la Copa del Rei d'hoquei patins. L'heroi del partit ha estat Sergi Miras, que ha transformat quatre llançaments després d'un duel ple d'emoció amb Albert Casanovas, que ha estavellat el seu últim intent al pal.

El defensa vendrellenc ha estat, a més, l'autor del gol que ha dut el seu equip a la pròrroga al final del temps reglamentari (2-2). El partit, jugat a una intensitat màxima, ha recordat molt la final de Copa de l'any passat. Ha estat el Reus l'equip que s'ha avançat, amb gols d'Adroher i Salvat. Després ha estat el mateix Salvat qui ha batut la seva pròpia porteria en un tall defectuós i ha donat esperances de remuntada al Vendrell, que podrà defensar el títol en la final de diumenge.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut