El Valladolid goleja al camp del Numància i encarrila l'ascens a Primera Divisió (0-3)

Kiko Olivas ha inaugurat el marcador amb un cop de cap en el minut 28 i en la represa, els visitants han arrodonit el triomf amb dos gols més de Pablo Hervias i Óscar Plano

El Valladolid ha guanyat al camp del Numància per 0 a 3 en el partit d'anada del "play-off" d'ascens i ha fet un pas de gegant per pujar a Primera Divisió. El conjunt castellà, dirigit pel tècnic català Sergio González, ha deixat pràcticament sentenciada l'eliminatòria amb un triomf a Los Pajaritos. L'exjugador del Girona Kiko Olivas ha inaugurat el marcador amb un cop de cap en el minut 28 i, en la represa, els visitants han arrodonit el triomf amb dos gols més de Pablo Hervias i Óscar Plano.

El Numància, que ja va donar la sorpresa en l'anterior eliminatòria contra el Saragossa, no ha tingut capacitat de reacció i ha encaixat una desfeta que converteix la tornada al Nuevo Zorrilla pràcticament en un tràmit. Si no hi ha un daltabaix, el Valladolid tornarà a ser equip de la màxima categoria del futbol espanyol.