Michu ha fet el 0-2 per al Swansea. (Foto: EFE)

El València també perd a la Lliga Europa, mentre que el Sevilla guanya i el Betis empata

El València ha sumat una nova ensopegada, aquesta vegada en l'estrena a la Lliga Europa. Els de Djukic han caigut golejats a Mestalla per 0-3 amb gols de Bony, Michu i De Guzmán. Els valencians han pagat molt cara l'expulsió de Rami als 10 minuts. Per la seva banda, el Sevilla ha guanyat al camp de l'Estoril (1-2) i el Betis i el Lió han empatat (0-0).

El València ha sumat una nova ensopegada, aquesta vegada en l'estrena a la Lliga Europa davant del Swansea de Michael Laudrup per (0-3), en la Lliga Europa. El conjunt de Djukic ha pagat molt cara l'expulsió de Rami als 10 minuts. El Swansea només n'ha trigat quatre a fer el primer gol, mitjançant Bony. Ja en la represa, l'asturià Michu ha fet abaixar els braços als locals amb el segon. Per si hi havia cap dubte de qui guanyaria el partit, De Guzmán ha fet el tercer amb un servei directe de falta.

El Sevilla, en canvi, s'ha imposat al camp de l'Estoril. Els gols han arribat a la segona part. Vitoto ha obert el marcador al minut 59, però just dos minuts després Bruno Miguel ha situat l'empat. Ja entrats en l'últim quart d'hora, Kevin Gameiro ha fet l'1-2 definitiu per als andalusos.

Per la seva banda, el Betis ha empatat sense gols (0-0) davant el Lió. Això sí ha destacat una pilota al pal de Nosa al 71.