Feghouli celebra el gol del definitiu 3 a 1 a Mestalla

El València s'apropa a la fase de grups amb un valúos triomf contra el Mònaco a Mestalla (3-1)

El jugador algerià ha fet embogir l'afició xe amb un gol decisiu a cinc minuts del final que pot valer el seu pes en or per a la tornada al Principat monegasc

David CarballoActualitzat

El València ha sumat un bon resultat de cara a aconseguir la classificació per a la fase de grups de la Lliga de Campions. L'equip valencianista ha guanyat el Mònaco per 3 a 1 a Mestalla i dimarts que ve, en directe per TV3, haurà de certificar la classificació en la tornada al Principat.

El conjunt xe ha sortit molt fort i s'ha avançat amb un gol matiner de Rodrigo, que ha aprofitat una greu errada de la defensa visitant. Però, amb el pas dels minuts, el València s'ha vist superat per un Mònaco que ha passat a controlar el partit i que ha pogut empatar abans del descans. Primer Bernardo Silva ha estavellat un xut creuat al pal en una acció providencial del porter australià Matt Ryan, que ha desviat la pilota amb la punta dels dits i, després, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Matial per fora de joc.

En l'inici de la represa, el València no ha reaccionat i el Mònaco ha acabat empatant per mitjà de Pasalic. El croat cedit pel Chelsea ha recollit un mal refús de Vezo per marcar l'empat i posar l'ai al cor a l'afició de Mestalla. Quan pitjor ho estaven passant els locals, Dani Parejo ha aparegut per tornar a avançar el seu equip, un gol que servia per calmar els ànims.

El conjunt de Nuno no s'ha conformat amb aquest mínim avantatge i el Mònaco també ha buscat l'empat gràcies a la qualitat de Matial, un malson per a la defensa valencianista. I, a cinc minuts del final, Feghouli ha fet embogir l'afició de Mestalla amb el gol del definitiu 3 a 1, un resultat molt valuós tenint en compte el mal joc del València en alguns trams del matx.