Neymar i Luis Suárez al terra després de l'impacte de l'ampolla (Reuters)
Neymar i Luis Suárez al terra després de l'impacte de l'ampolla (Reuters)
Barça

El València sanciona el jove que va llançar l'ampolla a Neymar, la Comissió Antiviolència encara no el té identificat

El menor d'edat que va llançar dissabte a Mestalla l'ampolla que va impactar en Messi no podrà veure els partits del València al seu estadi a partir d'ara. Mentrestant, la Comissió Antiviolència s'espera a identificar-lo per anunciar el seu càstig

Actualitzat

El València ha retirat de forma indefinida, però com a mínim fins al final d'aquesta temporada, l'abonament a l'aficionat menor d'edat que passat dissabte va llançar una ampolla contra els jugadors del FC Barcelona mentre celebraven el gol que els va donar la victòria en el temps de descompte a Mestalla per 2 a 3.

El club havia anunciat dilluns, només dos dies després de l'incident, que tenia la imatge d'aquest aficionat. Després de l'anunci, el pare del menor es va personar a les oficines del València per identificar el seu fill, que va enviar una carta de disculpa pública per ser llegida a una emissora de ràdio.

Des de l'entitat valencianista expliquen que ja li han comunicat al jove en què consisteix el seu càstig, i, com que es tracta d'un menor d'edat que mai abans havia mostrat un caràcter conflictiu, s'ha decidit donar per tancat el tema.

El jove de l'ampolla no ha rebut pel moment cap sanció del Comitè Antiviolència, ja que la Comissió Permanent encara no el té identificat. Altres aficionats sí que han rebut sancions pels incidents que van protagonitzar aquell dia.

Les sancions de la Comissió Antiviolència

El llançament d'una cervesa contra l'autocar del Barça li suposarà al seu autor una multa de 4000 euros i la prohibició d'accedir a un recinte esportiu durant 6 mesos. Un altre seguidor del València ha estat castigat amb 600 euros i la prohibició d'accés a un estadi durant un mes per, anant begut, insultar i menysprear l'actuació del funcionaris. La mateixa sanció que han rebut dos valencianistes de la Curva Nord pels seus càntics ofensius contra el Barça i Catalunya. Finalment, la condemna a un aficionat local per insultar greument els seguidors blaugranes ha estat de 300 euros i un mes sense accedir a cap espectacle esportiu.

També hi ha hagut càstigs per alguns seguidors del FC Barcelona. Un ha estat sancionat a pagar 300 euros i un mes sense poder accedir a cap recinte esportiu per insultar greument el Reial Madrid i incitar la resta que l'imitessin. La mateixa sanció que ha rebut el que va prendre els aficionats locals com a objectiu del seus insults.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut