Primera Divisió

El València remunta en l'últim moment davant d'un Granada incòmode (2-1)

El València ha remuntat gràcies a un gol en l'últim minut de Verzo el partit davant del Granada a Mestalla (2-1). Els valencians han patit un conjunt andalús incòmode que ha disposat de les accions més destacades durant la primera part. Amb la victòria, el València torna a fer un pas endavant a la classificació.

El València ha remuntat gràcies a un gol en l'últim minut de Verzo el partit davant del Granada a Mestalla (2-1). Els valencians han patit un conjunt andalús incòmode que ha disposat de les accions més destacades durant la primera part. Amb la victòria, el València torna a donar un pas endavant a la classificació.

El Granada ha disposat de les ocasions més destacades en el primer temps, tot i que els valencians han dominat més en la possessió de la pilota. Parejo i Brahimi han estat els autors de les dues accions més destacades de la primera part a Mestalla.

Els andalusos només han necessitat dos minuts després de la represa per avançar-se al marcador. Un error entre els centrals del València ha deixat la pilota morta dins l'àrea i Piti no l'ha desaprofitat per afusellar Diego Alves. Al minut 64 ha arribat l'empat dels valencians. Paco Alcácer ha aprofitat una centrada de Feghouli i ha enganxat un xut que no ha pogut aturar Roberto. Quan l'empat semblava vist per a sentència, una sortida en fals de Roberto ha acabat amb la pilota tocada lleugerament per un jugador andalús i ha arribat al segon pal, on Verzo ha rematat i ha donat la victòria al València.