El davanter del Betis Rubén Castro remata dins la porteria del València Matthew Ryan (EFE)

El València perd amb el Betis (1-0) i compleix tres mesos sense guanyar a la Lliga

Els de Gary Neville, proper rival del Barça a la Copa, han tornat a perdre. L'última victòria de l'equip valencià a la Lliga va ser el 7 de novembre de l'any passat, contra el Celta

El València, pròxim rival del Barça a la Copa del Rei (dimecres, 21.00), no reacciona. Aquest diumenge ha perdut al camp del Betis per la mínima (1-0), amb un gol de Rubén Castro en el minut 49.

Amb aquesta nova derrota, l'equip de Gary Neville acumula exactament tres mesos sense guanyar a la Lliga. La última victòria que va aconseguir a la competició va ser el 7 de novembre de l'any passat, contra el Celta de Vigo per un contundent 1-5.

Des de llavors, l'equip ha disputat dotze partits que han acabat amb set empats i cinc derrotes. D'aquests partits, els dos primers van ser dirigits per Nuno Espirito Santo i es van resoldre amb un empat a un a casa, davant del Las Palmas, i una derrota per 2-0 a Sevilla, després de la qual es va produir la destitució del tècnic portuguès. En aquell moment, el València era novè amb 19 punts, a cinc del quart classificat i nou per davant del descens.

El delegat de l'equip, Salvador González "Voro", va dirigir l'equip davant del Barça, i van rascar un empat. Després ja va entrar en joc Neville, que va debutar amb un altre empat a Ipurua contra l'Eibar. Des de llavors, el tècnic anglès ha dirigit 9 partits i encara no n'ha guanyat cap a la Lliga, amb el seu futur penjat d'un fil, sobretot després de la contundent derrota a l'anada de la Copa 7-0 davant del Barça.