Gary Neville és l'objecte de les crítiques de l'afició valencianista (EFE)
Futbol

El València busca solucions per omplir les grades davant el Barça

El València havia enviat un missatge a tots els jugadors del planter obligant-los a anar a Mestalla per evitar el buit, però s'ha fet enrere davant la contestació de la mesura

Actualitzat

El que es preveia com una gran entrada per veure una semifinal de Copa es quedarà en res per l'economia del València, després de la golejada encaixada al Camp Nou (7-0) en el partit d'anada. L'afició valencianista, que no entén com Gary Neville encara continua en el càrrec, ha iniciat campanyes a les xarxes socials per donar l'esquena de forma massiva a l'equip com a senyal de protesta.

Per evitar la imatge d'un camp de Mestalla desangelat, el club havia adoptat mesures radicals: havia suspès tots els entrenaments del futbol base previstos per a aquest dimecres i havia enviat un missatge a tots els jugadors del planter obligant-los a anar a Mestalla, amb l'amenaça de no entrar en la següent convocatòria. A canvi, regalava dues entrades suplementàries a cada nen. Finalment, davant les protestes que ha originat la mesura, publicada per l'edició digital del diari Levante, el club s'ha fet enrere i ha emès un comunicat oficial aclarint la seva postura.

  

Anar al contingut