Parejo ha comès un innecessari penal que ha facilitat l'empat del Young Boys (EFE)

El València no aconsegueix sumar la primera victòria europea contra el Young Boys a Suïssa (1-1)

Els de Marcelino continuen sense trobar el camí fluid cap al gol, que també els està passant factura a la lliga

Imma PedemonteActualitzat

El València arribava a Berna amb un únic punt, sumat contra el Manchester United. L'equip de Marcelino García Toral era conscient que contra el Young Boys, líder de la lliga suïssa, disposava de la primera oportunitat clara per sumar els tres punts i fer un salt cap amunt en la classificació del grup H, però no ha estat capaç de passar de l'empat.

En el primer temps, després de dues bones ocasions del Young Boys -de Sulejmani i Hoarau- ha arribat, inesperadament, el primer gol del València. Michi Batshuayi, en el minut 26, ha aprofitat perfectament una gran passada de Carlos Soler per superar Wolfli. Segon gol de Batshuayi, aquesta temporada, en un València al qual li costa molt marcar: porta 8 gols en 12 partits.

La segona part ha començat amb el Young Boys avisant un altre cop. Primer Fassnacht i de seguida Mbabu han posat a prova a Neto, però l'empat a 1 ha arribat de penal, en el minut 54. Parejo li ha fet falta innecessàriament a Hoarau, que immediatament després no ha fallat des dels onze metres. Els suïssos han crescut, amb l'empat, i han començat a estrènyer més i més el cercle al voltant del València, que ha anat desapareixent del partit, tret del porter Neto, l'únic a l'altura d'un partit de Champions.

Només en els últims minuts s'ha animat el València, amb l'entrada de Gameiro i Coquelin, però aquests atacs no han portat enlloc i fins i tot el Young Boys ha pogut guanyar el partit quan en el minut 88 un cop de cap de Sanogo ha fet estirar Neto fins al punt d'enviar la pilota al pal. L'equip de Gerardo Seoane ha tingut la victòria a l'abast, mentre que el València ha jugat un partit realment decebedor.