Lliga Europa

El València i l'Atlètic de Madrid empaten 2-2 en un partit boig

El València i l'Atlètic de Madrid han empatat 2-2 a Mestalla en un partit boig farcit d'ocasions de gol. El partit d'anada dels quarts de final de la Lliga Europa ha estat d'aquells trencats, amb jugades constants d'àrea a àrea. D'aquells que són un malson per als entrenadors i un regal per als espectadors. Després d'una primera part sense encert rematador i sense gols, els dos equips han afinat la punteria en el segon temps. Fernandes i Villa han fet el gol dels locals, mentre que Forlán i Antonio López han marcat per als de Quique. La tornada al Calderón no serà apta per a cardíacs.

El duel espanyol dels quarts de la Lliga Europa ha començat elèctric, com l'ambient de Mestalla. Als 5 minuts, gol anul·lat a Villa després d'una assistència de Mata, que es trobava en fora de joc. Pablo Hernández ha tingut una nova ocasió. Es desfà de la sortida del porter, però no pot xutar bé. La rèplica la protagonitza Simao, que envia un xut al pal. Era la primera ocasió "colchonera". I un altre cop Simao, just abans de marxar al descans, fa una jugada personal que es passeja per la línia de gol. El partit estava trencat, totalment vertical i amb ocasions constants per a tots dos equips. Només faltaven els gols.

I els gols han arribat en la segona part. Agüero condueix perfectament una contra i, en el moment just, cedeix la pilota a Forlán, que marca sense oposició. El duet letal de l'Atlètic ha aprofitat que la defensa estava molt avançada per obrir el marcador. Però, només set minuts després, el portuguès Fernandes s'ha tret un xut sec que ha anat a la base del pal de la porteria de De Gea, un golàs, impossible per al jove porter. El partit estava boig, igual que en la primera, però amb gols. El segon de l'Atlètic arriba després d'un córner. La pentina Domínguez, i Antonio López, tot sol dins l'àrea, torna a avançar els "colchoneros". Bruno Saltor ha enviat un potent xut al travesser. El partit no tenia treva. I en el 81, arriba l'empat del València. Assistència de Jordi Alba i gol de David Villa. El Guaje ha equilibrat una eliminatòria que ha tingut un primer acte espectacular. El Calderón dictarà sentència.

En les altres eliminatòries de quarts de final s'han donat els resultats següents: