Copa del Rei

El València i el Vila-real no saben marcar en l'anada dels vuitens de final de Copa (0-0)

A Mestalla, bon ambient i cordialitat entre tècnics per al derbi de Copa entre el València i el Vila-real. El 0-0 final deixa l'eliminatòria oberta per a la tornada dels vuitens. El domini ha estat per als d'Emery, amb Mata i Aduriz com a homes més incisius al principi. Ho ha provat també Pablo Hernández, que ha tingut la ocasió més clara del primer temps. Els valencians, fins i tot, també han reclamat unes mans de Bruno en un xut de Stankevicius. Més setge a l'inici de la segona part; al primer minut, llançament de Mata al pal, i durant la primera mitja hora, degoteig constant d'ocasions locals. Després de tot plegat, el tòpic ha estat a punt de complir-se quan Nilmar no ha sabut rematar en una acció del minut 77.

Però al final, el València ha acabat lamentant no haver plasmat la seva superioritat.