El València guanya sense problemes a Xerez (1-3) i el Deportivo s'imposa a l'Osasuna (1-0)

El València es consolida en la tercera posició de la Lliga en guanyar còmodament a Chapín (1-3). El conjunt xe suma una nova victòria a domicili, aquesta vegada al camp d'un Xerez que s'enfonsa a la classificació. D'altra banda, el Deportivo se situa en posicions de Champions en vèncer l'Osasuna per 1-0 gràcies a un golàs de Juan Rodríguez. A més, l'Sporting es manté a la zona tranquil·la de la taula en vèncer el Getafe (1-0), mentre que el Màlaga segueix en descens en empatar a casa davant l'Athletic de Bilbao (1-1).

Xerez, 1 – València, 3

Sense sorpreses en el duel entre el pitjor equip com a local i el millor a domicili. El València es va avançar en el minut 10 amb una diana de Mata, que no va desaprofitar la gran assistència de Banega. El Xerez va reaccionar i en el 25 va empatar mitjançant Carlos Calvo. Els xe, però, van demostrar la seva superioritat i abans del descans Silva feia l'1-2. A la represa, domini dels visitants, que van sentenciar amb un gol de Marchena, i debut del "Chori" Domínguez a la Lliga. Els d'Unai Emery es consoliden a la tercera plaça i el Xerez s'enfonsa cada vegada més.

Deportivo, 1 – Osasuna, 0

Primera part avorridíssima a Riazor, en la qual només es podria remarcar l'ocasió molt clara que va fallar Guardado quan ho tenia tot a favor per batre Ricardo. Tot just començar la represa, Aranda va poder marcar per l'Osasuna, però va ser el Deportivo qui va marcar poc després amb un golàs de Juan Rodríguez. El Dépor va poder mantenir la seva renda sense problemes fins al final davant un Osasuna sense arguments, especialment quan Nekounam va ser expulsat amb vermella directa. El Deportivo se situa quart a la Lliga.

Sporting, 1 – Getafe, 0

Primera part de domini de l'Sporting, que es va avançar poc abans del descans amb un gol de Diego Castro. A la represa, el Getafe va buscar amb insistència l'empat i va gaudir d'ocasions per aconseguir-ho, sobretot amb una rematada al pal de Mario. Els asturians van patir fins al final, però l'1-0 va ser definitiu. Els de Manolo Preciado es mantenen a la zona tranquil·la de la taula, mentre que el conjunt de Míchel veu trencada la bona ratxa de resultats a la Lliga.

Màlaga, 1 – Ath. de Bilbao, 1

El Màlaga continuarà una jornada més en zona de descens en no passar de l'empat davant l'Athletic a La Rosaleda. Els andalusos van començar dominant i van poder avançar-se amb una rematada al pal de Mtiliga. L'Athletic, que a poc a poc començava a despertar, també va tastar el pal amb un xut de Toquero abans del descans. Tot just començar la represa, els locals van marcar mitjançant Weligton. Els lleons, però, no es van rendir i en el minut 79 Iván González va cometre penal sobre Fernando Llorente. El mateix jugador va agafar la responsabilitat i va transformar la pena màxima per establir el definitiu 1-1.