El València guanya a Riazor i es referma en la quarta posició de la classificació (1-2)

El València ha guanyat en la seva visita a Riazor per 1-2 en el segon partit avançat de la 33a jornada de Lliga i es referma en la quarta posició de la classificació, a sis punts del Barça. Hugo Viana ha avançat els visitants en el minut 39, resultat amb què s'ha arribat al descans. A la represa, Taborda ha fet l'empat a un aprofitant una badada defensiva dels visitants però en el minut 73, Villa, Angulo i Silva, autor del gol, han executat un contraatac de manual per donar el triomf definitiu al València i allunyar de forma definitiva el Dépor de la UEFA.

El València ha sortit ben despistat a la gespa de Riazor i en el minut 4 Hugo Viana ha regalat una pilota de gol a Sergio però Cañizares ha estat molt ràpid i ha desviat el perill. El bon futbol no ha aparegut a la primera part fins a una acció personal de Silva. El canari ha fet un regat de crac però la definició ha estat dolenta. Era clar que si arribava un gol havia de ser per la banda de Silva i així ha estat. En el minut 39, un refús a l'interior de l'àrea ha quedat als peus d'Hugo Viana i el portuguès no ha fallat per fer el 0-1, resultat amb què s'ha arribat al descans.

Si la primera part ha estat dolenta, la segona ha estat encara pitjor fins al minut 68, moment en què el Dépor ha aconseguit l'empat a un. Taborda ha tret profit d'una greu badada de la defensa del València i ha batut Cañizares amb una rematada a boca de canó. Però l'alegria dels locals només ha durat cinc minuts. Villa ha dirigit un ràpid contraatac amb molta qualitat, ha cedit la pilota a Angulo després de desfer-se de dos jugadors gallecs i la seva centrada l'ha rematat Silva, venint des del darrere, al fons de la xarxa. El València ha sumat un triomf que el referma en la quarta plaça de la clasificació amb 59 punts, a sis del Barça, i encara somia amb el títol de Lliga, mentre que el Dépor s'acomiada de les mínimes opcions que tenia de classificar-se per a la Copa de la UEFA.