El València se situa amb un triomf en un partit antològic contra el Betis (3-6)

El futbol ha regalat als aficionats un espectacle increïble en els últims minuts del duel entre el Betis i el València

El València s'ha situat segon de la classificació de Primera amb 18 punts i a 4 del líder, el FC Barcelona, després d'haver derrotat per 3-6 el Betis en un partit amb un final antològic. Els valencianistes han encadenat 4 victòries seguides, tallant la ratxa de 4 partits sense perdre i 3 victòries consecutives com a locals dels seus rivals.

Al descans, els visitants guanyaven per 0-2 gràcies als gols de Kondogbia i Guedes, aquest segon un autèntic golàs, en els minut 35 i 45. El València semblava haver sentenciat el partit amb dos gols més, un de Rodrigo en el minut 64 i un altre de Santi Mina 10 minuts més tard.

Però llavors el duel ha embogit totalment. En el minut 79, Campbell ha fet l'1-4 i tot seguit l'ex del Barça B Sanabria, el 2-4. Un altre exblaugrana, Tello, ha estat l'autor del 3-4 en el minut 84. Amb el Betis llançat buscant l'empat, Zaza ha aconseguit el 3-5 en el minut 88 i Andreas Pereira el 3-6 en el 92.