Pellegrino, en el seu últim partit com a tècnic valencianista (Foto: EFE)
Futbol

El València destitueix Mauricio Pellegrino després de la derrota davant la Reial Societat

Una hora llarga després de la derrota contra la Reial Societat (2-5), el València ha anunciat la destitució de Mauricio Pellegrino com a entrenador del primer equip. Pellegrino és el segon tècnic que cau a Primera Divisió després que fa uns dies es va anunciar la destitució del també argentí Mauricio Pochettino a l'Espanyol.

Actualitzat
Una hora llarga després de la derrota davant la Reial Societat (2-5), el València ha anunciat la destitució de Mauricio Pellegrino com a entrenador del primer equip. De moment, el secretari tècnic de l'equip, Salvador González "Voro", dirigirà el pròxim entrenament a l'espera que es nomeni un nou entrenador.

El president de l'entitat, Manuel Llorente, ha lamentat "haver de prendre decisions doloroses, però ha estat meditada". Ja feia partits que l'afició del València es mostrava impacient amb la imatge mostrada per l'equip. Amb motiu del partit davant la Reial Societat (2-5), no només s'ha demanat la destitució de Pellegrino, sinó també la marxa de Llorente.

Pellegrino, exjugador del Barça i del València, entre d'altres, s'estrenava amb l'equip "txe" com a primer entrenador després d'haver estat tècnic assistent en el Liverpool amb Rafa Benítez. És el segon entrenador de Primera que deixa el seu lloc després que aquesta mateixa setmana l'Espanyol ha destituït el també argentí Mauricio Pochettino.    
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut