Futbol

El València condemna l'arbitratge i censura el llançament d'una ampolla

El director esportiu, Suso García Pitarch, qualifica de "vergonyosa i lamentable" l'actuació d'Undiano Mallenco. El club emet una nota condemnant el llançament d'una ampolla i promet mesures disciplinàries contra l'agressor

Actualitzat

A València no ha agradat gens l'arbitratge Undiano Mallenco, a qui responsabilitzen directament de la derrota. Suso García Pitarch, director esportiu del club, no s'ha mossegat la llengua i ha indicat que l'àrbitre navarrès i els seus assistents "tindran vergonya" si un dia tornen a veure el partit. García Pitarch acusa l'àrbitre d'haver errat en tres jugades clares: "La primera és la del 0-1, en una acció en la qual Luis Suárez està en fora de joc i impedeix la visió de Diego Alves; la següent és no haver mostrat una segona targeta groga a Busquets i la tercera és no haver assenyalat un penal sobre Rodrigo. El futbol espanyol no es pot permetre un arbitratge tan lamentable com el d'avui", ha conclòs.

Condemna al llançament d'una ampolla

El València, d'altra banda, s'ha afanyat a emetre un comunicat deplorant el llançament d'una ampolla d'aigua plena i tapada des de la grada, que ha anat a impactar en els jugadors del Barça quan estaven celebrant el tercer gol. El club valencianista ha precisat que l'autor ha estat identificat i que s'emprendran accions disciplinàries, com la de retirar-li el carnet de soci.

Tot i la condemna, el València podria ser sancionat pel llançament de l'objecte. L'acta arbitral del partit reflecteix que una ampolla llançada des de la grada ha impactat en Neymar. A més, fa dues temporades, durant la visita del Barça, ja va passar un fet similar a Mestalla.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut