Lliga BBVA

El València certifica una plaça de Champions i l'Almeria i l'Eibar baixen a Segona

La setena plaça de la lliga, que podria donar accés a la Lliga Europa, ha estat per a l'Athletic

Actualitzat

Última jornada d'infart a la Lliga BBVA, amb un grapat de coses per decidir. L'última plaça de Lliga de Campions és per al València, la setena plaça ha estat per a l'Athletic, i baixen l'Almeria i l'Eibar.

Èxit del València de Nuno

L'Atlètic de Madrid, que ha empatat al camp del Granada (0-0), ha segellat la tercera posició, que classifica directament per a la fase de grups de la Champions. El València, que ha guanyat a Almeria (2-3), acaba quart i jugarà la prèvia de la màxima competició europea. A més, l'equip de Nuno ha condemnat els andalusos al descens.

El Sevilla, que ha guanyat al camp del Màlaga (2-3), és cinquè. Té garantida la Lliga Europa, però podria jugar la Champions si guanya la final de Varsòvia contra el Dnipro.

L'Athletic jugarà a Europa

Els bascos, que aquesta setmana han renovat l'entrenador Valverde, han golejat el Vila-real (4-0). Els groguets acaben sisens i els lleons, setens. Aquesta posició els garanteix jugar a Europa la pròxima temporada, passi el que passi a la final de Copa.

El Dépor se salva i baixen l'Almeria i l'Eibar

La 38a i última jornada també ha definit dues places de descens. L'Eibar, tot i derrotar el Còrdova (3-0), no s'ha salvat. Al Còrdova, cuer de la Lliga BBVA, l'acompanyaran a la Lliga Adelante els bascos i l'Almeria. El triple empat a 35 punts entre el Dépor, el Granada i l'Eibar ha condemnat els de Garitano.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut