Bakkali es lamenta d'una ocasió desaprofitada (EFE)

El València cau davant de l'Sporting (0-1) i diu adéu a la ratxa de 14 mesos sense perdre com a local a la Lliga

Els valencianistes no arriben en el seu millor moment al duel d'anada de les semifinals de la Copa del Rei de dimecres, al Camp Nou, contra el FC Barcelona

El València ha caigut a Mestalla davant de l'Sporting de Gijon, per 0 a 1, amb un gol de Sanabria de penal en el minut 49. Aquest resultat talla una ratxa dels valencianistes de 14 mesos seguits sense perdre un partit de Lliga a Mestalla. La sèrie de resultats que de veritat preocupa al tècnic valencianista Gary Neville, però, són els 11 partits consecutius que fa que el seu equip no guanya.

El proper rival del Barça a les semifinals de la Copa del Rei ha estat superior als asturians, i ha gaudit de prou ocasions per haver guanyat amb autoritat. Álvaro Negredo ha tingut tres de clares, però no n'ha aprofitat cap. Només començar la segona part, una entrada innecessària de Danilo sobre Jony ha acabat en el penal transformat per Sanabria. Els asturians, que arribaven com a penúltims, han sumat tres punts importants en al seva lluita per evitar el descens.

Feia 14 mesos, des del 30 de novembre del 2014, que el València no perdia a casa. Ho va fer precisament contra el seu rival en la Copa del Rei d'aquest proper dimecres, el FC Barcelona, i també per 0 a 1. Aquella va ser l'única derrota com a Mestalla de l'equip en tota la Lliga 2014-15. Des de llavors, els valencianistes han jugat 22 partits de Lliga com a locals, amb 13 victòries i 9 empats, els 5 últims de consecutius.