Lliga BBVA

El València capgira un gol inicial de l'Espanyol (2-1) i deixa Galca penjant d'un fil

Negredo i Txérixev han capgirat el gol inicial d'Óscar Duarte i l'Espanyol pot acabar la jornada en plaça de descens

L'Espanyol ha perdut al camp del València (2-1) en partit corresponent a la 24a jornada de la Lliga BBVA. El central Óscar Duarte ha avançat els catalans, però Álvaro Negredo i Dmitri Txérixev han deixat els tres punts a Mestalla.

Constantin Galca ha fet sis canvis respecte a l'onze titular de l'Espanyol que va caure golejat contra la Reial Societat. Ben aviat, els blanc-i-blaus, que vestien de vermell, han portat perill a la porteria local. Doble oportunitat per a Felipe Caicedo i Mamadou Sylla en el minut 5. Poc després, Pau López s'ha lluït per desviar un xut de falta de Dani Parejo. Paco Alcácer i Txérixev han estat a punt d'avançar el València, que ha rematat 10 vegades en la primera meitat contra un Espanyol ben ordenat.

Duarte il·lusiona l'Espanyol

La segona meitat ha començat amb un ensurt per a l'Espanyol després que una centrada-xut de Joao Cancelo s'ha estavellat al pal, però, en el minut 54, Óscar Duarte ha avançat els catalans. Córner picat per Burgui i cop de cap poderós del central costa-riqueny. Els de Galca han portat perill a pilota parada durant tot el segon temps, però Duarte, en dues ocasions, i Álvaro, no han encertat en la rematada final.

El públic de Mestalla començava a desesperar-se quan Álvaro Negredo, en el minut 71, ha empatat per als de Gary Neville. Álvaro ha desviat la rematada del de Vallecas lluny de l'abast de Pau López. I cinc minuts després, cop de cap de Txérixev a centrada de Feghouli per fer el segon gol local. El València no guanyava a la Lliga des del 7 de novembre i ho ha tornat a fer dotze jornades després.

Per contra, l'Espanyol ja encadena 10 partits oficials sense guanyar i pot acabar la jornada en plaça de descens. El lloc a la banqueta de Constantin Galca penja d'un fil.