Bojan Dubljevic marcat per Alen Omic (EFE)
Bojan Dubljevic marcat per Alen Omic (EFE)
Bàsquet

El València Basket s'assegura la continuïtat del seu MVP, Bojan Dubljevic, fins al 2020

Després de ser nomenat el millor jugador del play-off i guanyar la Lliga, el jugador ja havia deixat clar que el seu desig era continuar al València

RedaccióActualitzat

El València Basket ha arribat a un acord amb Bojan Dubljevic per prorrogar el contracte del pivot montenegrí amb l'equip taronja fins al 30 de juny del 2020. La propera serà la sisena temporada de Dubljevic a València. 

Dubljevic va ser decisiu en la recent conquesta del títol de la Liga Endesa aconseguit pels valencianistes. El pivot, de fet, va ser inclòs en el Millor Quintet tant en la Lliga Endesa com en l'Eurocup d'aquesta temporada i també va ser designat com a MVP Movistar del play-off final de l'ACB, per les seves actuacions davant el Reial Madrid.

Bojan Dubljevic ha registrat 12,9 punts, 5,8 rebots i 16,3 punts de valoració durant la Fase Regular, números que encara va augmentar a la final de Lliga davant el Madrid, quan va aconseguir 13,5 punts, 7,2 rebots i 17,5 de valoració. A l'Eurocup, el montenegrí va sumar 11,9 punts, 6,8 rebots i 14,7 crèdits de valoració, i a la Copa del Rei encara va brillar més amb una mitjana de 21 punts, 6,3 rebots i 25,3 de valoració.

Anar al contingut