Diot bota la pilota defensat per Sergi Llull (EFE)

El València Basket ofega el Reial Madrid i se situa a un triomf del títol de la Lliga Endesa (81-64)

El conjunt de Pedro Martínez ha trencat la igualtat després del descans gràcies a una defensa asfixiant i és a una victòria més de proclamar-se campió per primera vegada a la seva història

El València Basket ha donat un cop d'autoritat per proclamar-se campió de la Lliga Endesa. El conjunt de Pedro Martínez s'ha imposat al Reial Madrid per 81 a 64 en el tercer partit de la final a la Fonteta de Sant Lluís i s'ha situat a només un triomf del títol.

Els blancs han començat dominant en el primer quart, però els locals han reaccionat i han igualat les forces abans del descans, on s'ha arribat amb un marcador molt ajustat (36-35).

En la represa, el València ha començat a obrir forat gràcies a una defensa asfixiat que ha ofegat l'atac madridista. Sergi Llull s'ha quedat massa sol i els taronges, amb un bloc més sòlid, han passat per sobre de l'actual campió. Un omnipresent Will Thomas, màxim anotador, amb 16 punts, ha liderat de victòria del seu equip, que en necessita una més per fer història.