Erick Green llança a cistella (EFE)

El València Basket apallissa l'Unicaja a l'Eurolliga, nova derrota de Baskonia mentre espera l'arribada de Pedro Martínez

L'equip valencià ha desactivat totalment l'Unicaja en el primer quart, mentre que el Baskonia continua sense sortir del pou

Daniel AlentoActualitzat

El València Basket ha deixat vist per a sentència en el primer quart el duel d'equips de la Lliga Endesa a la 4 jornada de l'Eurolliga que l'enfrontava amb l'Unicaja (91-53). El base Erick Green (19 punts, tots a la primera part) semblava imparable, i el pivot Bojan Dubljevic ha anotat 2 dels 4 triples de l'equip dins s'aquest període, que ha acabat 31 a 11. Els valencians han esborrat els andalusos de la pista. Els de Txus Vidorreta han rematat la feina amb el parcial de 5-0 amb què han iniciat el segon quart.

Els visitants, amb les baixes importants de Nemanja Nedovic i James Augustine, no han aconseguit en cap moment entrar en el partit. Al descans, el marcador era desolador pels visitants, 57-25. En la segona part, Joan Plaza ha preparat una defensa alternant individual i zona que ha aconseguit baixar el ritme de joc del seus contrincants. Green ha perdut l'encert, però ha estat reemplaçat en els de casa per l'ex del Joventut Alberto Abalde (18 punts).

El Baskonia continua sense estrenar-se a Europa

El Baskonia, en el primer partit sense Pablo Prigioni a la banqueta després d'haver dimitit dimarts, ha sumat la seva quarta derrota a l'Eurolliga a la pista del Brose Bamberg alemany (78-72). Els bascos, dirigits de forma interina per Sergio Valdeolmillos esperant la incorporació de Pedro Martínez aquest cap de setmana, han recuperat al lesionat Jordan McRae, un dels seus grans fitxatges de la temporada que fins ara, per lesió, no havia pogut debutar.

Tot i haver començat manant en el marcador amb fins i 7 punts d'avantatge (10-17), ben aviat l'equip de casa ha reduït la diferència i s'ha posat al davant en el marcador. Baskonia, amb l'aportació dels exteriors Jayson Granger (17 punts, 6 assistències)  i Rodrigue Beaubois (14 punts), s'ha post a només 2 punts en el tercer quart, però no ha pogut culminar la remuntada.