Aquest és el nou projecte que impulsa el València CF per a la formació educativa dels pares dels jugadors (valenciacf.com)
Aquest és el nou projecte que impulsa el València CF per a la formació educativa dels pares dels jugadors (valenciacf.com)
Futbol

El València anuncia la creació d'una escola de formació per als pares dels jugadors del seu planter

Des del club volen involucrar l'entorn del jugador perquè no interfereixi en el creixement educatiu i esportiu dels nens, ja que el principal objectiu de l'Acadèmia és l'educació del futbolista

Joan CaubetActualitzat
El València CF ha anunciat la creació d'una escola per educar els pares dels jugadors del seu planter davant dels mitjans de comunicació. El director de l'acadèmia, Luis Vicente Mateo, i el psicòleg José Carrascosa s'han encarregat d'explicar el funcionament i les bases d'un projecte que pretén involucrar als pares dels futbolistes en el seu creixement educatiu i esportiu.

Encara que els consells i recomanacions ja es van començar a donar al principi de l'actual temporada, les primeres sessions de formació tindran lloc els dies 18 i 19 d'abril. "Els pares no poden estar al marge. El contingut de les primeres sessions girarà al voltant de com ajudar de manera efectiva en el desenvolupament personal i esportiu dels seus fills", ha explicat Carrascosa.

Mateo ha explicat que la manera de procedir d'alguns pares no té cabuda a l'escola valencianista. "Tota l'estructura està conscienciada. Els missatges violents no han de tenir lloc a l'Acadèmia. Volem que els pares entenguin que no han d'enviar missatges negatius perquè generen enveges i gelosia", ha destacat.

El club s'ha mostrat força contundent amb el projecte: "Si un pare envia missatges negatius a un jugador, el seu fill acabarà marxant encara que sigui Messi. El València no permet aquest tipus d'actuacions". L'objectiu és que quan el nen deixi l'acadèmia estigui preparat per a la vida: "encara que estem orientats a l'alt rendiment, som un centre educatiu".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut