Futbol

El València amplia el contracte de Carlos Soler fins al 2021 i augmenta la seva clàusula de rescissió a 80 milions d'euros

Carlos Soler, migcampista de 20 anys i format al planter del València, ha debutat aquesta temporada a Primera Divisió i en poc més d'un any ha millorat el seu contracte tres vegades

Carlos Soler ha segellat l'ampliació del seu contracte fins al 2021 (@valenciacf)

El València ha anunciat l'ampliació de contracte del migcampista Carlos Soler fins al 2021. Segons ha informat el club valencià, les dues parts han arribat a un acord per ampliar un any més el contracte, a més de millorar-lo i augmentar la seva clàusula de rescissió fins als 80 milions d'euros.
 
El futbolista valencià, de 20 anys, ha debutat aquesta temporada a Primera Divisió amb Cesare Prandelli com a entrenador, encara que ha estat Salvador González "Voro" qui li ha donat continuïtat, i des del 10 de desembre del 2016, ha jugat 22 partits de Lliga, 3 a la Copa del Rei i ha marcat tres gols.
 
Carlos Soler, format al planter del València, ja va renovar el seu contracte la temporada passada fins al 2020, però, aquest mateix mes de gener, el València va millorar el seu sou i va elevar la seva clàusula de 8 a 30 milions d'euros.

D'aquesta manera, en poc més d'un any, la nova perla de Mestalla ha millorat el seu contracte en tres ocasions i s'ha convertit en un futbolista clau en el projecte de futur que liderarà des de la banqueta Marcelino García Toral.