Copa del Rei

El València afronta amb il·lusió l'anada de la semifinal de Copa contra el Barça tot i tenir quatre baixes importants

El tècnic xe, Marcelino García Toral, assegura en roda de premsa que el seu equip està tocat per les baixes de Guedes, Garay, Murillo i Kondogbia, però amb la il·lusió de plantar cara a l'equip més en forma d'Europa

Actualitzat

El València encara la semifinal de Copa del Rei contra el Barça amb optimisme tot i les baixes confirmades d'homes importants com Guedes, Garay, Murillo i Kondogbia. A l'entrenament d'aquest dimecres, el tècnic xe, Marcelino García Toral, ha recuperat Gabriel Paulista i l'ha inclòs a la convocatòria.

Marcelino ha reconegut en roda de premsa que el seu equip arriba tocat i amb quatre jugadors importants de baixa, però que tenen molta il·lusió per poder arribar a una final encara que davant tindran el millor equip del món, a qui ja van estar a punt de derrotar en el partit de Lliga a Mestalla.

"Tenim molta il·lusió en aquesta eliminatòria. No vam tenir sort en el sorteig i ens va tocar l'equip més en forma d'Europa i, a més, no hi podem anar com realment voldríem i amb tots els efectius disponibles. Tindrem baixes importants, però tenim la resta de la plantilla i la nostra il·lusió és màxima perquè estem a dos partits de la final."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut