Vela

El vaixell franc suís "Cheminées Poujoulat" s'emporta la Barcelona World Race amb un nou rècord de la prova

Els suís Bernard Stamm i el francès Jean Le Cam han estat els més ràpids a fer la volta al món, en aquesta tercera edició

Actualitzat

El "Cheminées Poujoulat" s'ha proclamat guanyador de la Barcelona World Race després de 84 dies de travessia i 5 hores i 50 minuts. L'embarcació, tripulada per dos patrons llegendaris, el suís Bernard Stamm i el francès Jean Le Cam, ha arribat aquest dimecres a la tarda al port de Barcelona.

L'IMOCA 60 franc suís ha aconseguit completar les 23.321 milles nàutiques (43.192 quilòmetres) del recorregut teòric sense fer cap parada (penalitzades en aquesta competició). Des del 16 de gener han liderat la prova i durant 2 mesos i 9 dies han estat encapçalant la prova. El duo francosuís ha amarrat al Portal de la Pau (davant de l'estàtua de Colom) després de creuar la línia d'arribada situada davant de l'Hotel W Barcelona. A més, tot i el canvi en el recorregut respecte a les anteriors edicions, l'embarcació helvètica ha superat l'anterior rècord de 92 dies i 9 hores, establert en la primera edició de la prova.

La resta de la flota segueix remuntant l'Atlàntic. Si no hi ha canvis d'última hora, el segon classificat a creuar la meta serà el "Neutrogena", de Guillem Altadill, i en tercera posició ho farà el "GAES", d'Anna Corbella. Al nord de l'equador, el quart lloc continua molt disputat entre el "One Planet", "One Ocean & Pharmaton" i el "We Are Water". A l'hemisferi sud, el "Renault Captur" registra la millor velocitat de la flota i l'"Spirit of Hungary" compta amb una previsió de poc vent per als dies vinents.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut