Futbol internacional

El United s'endú el derbi contra el Manchester City (0-1) i fa un pas de gegant per guanyar la Premier

El United s'ha endut el derbi contra el Manchester City, després de vèncer a domicili per 0-1, en el partit avançat de la jornada. Amb aquest triomf, els d'Alex Ferguson fan un pas de gegant per guanyar el títol de Lliga, a l'espera que el Chelsea empati o perdi diumenge davant l'Arsenal per celebrar el títol de la Premier, que no guanyen des del 2003. En el derbi contra el Manchester City, Cristiano Ronaldo ha decidit el duel transformant un penal al minut 34 en l'únic gol del partit. Tot i això, l'heroi del partit ha estat el porter holandès del United, Edwin van der Sar, que ha aturat un penal executat per Darius Vasell quan faltaven nou minuts per al final del matx.