Mourinho s'encomana als astres després de la derrota contra el Watford (Reuters)
Futbol

El United de Mourinho entra en crisi després de perdre davant el Watford per 3-1 i apuntar-se la tercera derrota consecutiva

El Watford ha sorprès el Manchester United amb una golejada. Els diables vermells encadenen, després de perdre contra el City de Guardiola, tres derrotes consecutives, entre Premier i Lliga Europa

Actualitzat

El Manchester United de José Mourinho està en crisi després d'encaixar la tercera derrota consecutiva, aquest cop davant el Watford, per 3-1. Els d'Old Trafford s'allunyen del liderat de la Premier League, que ostenta el City de Guardiola amb cinc victòries dels cinc partits jugats.

El Watford, que no havia començat gaire bé el campionat després d'aconseguir 4 dels 12 punts possibles, ha descol·locat completament el Manchester United amb el seu esquema de joc, 3-5-2, que ha imposat l'entrenador italià Walter Mazzarri.

Els diables vermells de Mourinho no s'han sabut adaptar al canvi de sistema aportat pel tècnic portuguès, i això sumat a la bona actuació dels del nord de Londres, s'ha convertit en una nova derrota per als "reds" . Capoue ha estat l'autor de l'1-0 (min. 33), Rashford ha empatat per al United (min. 62), Zúñiga ha marcat el 2-1 (min. 83) i Deeney, de penal (min. 93), ha anotat el definitiu 3-1.

Els d'Old Trafford, que van guanyar els dos primers partits de la Premier, contra el Southampton (2-0) i el Hull City (0-1), són provisionalment sisens a la taula de la Premier. La derrota davant el Manchester City de Guardiola ha marcat l'inici del declivi. Després de perdre el derbi, els de Mou han perdut també a la Lliga Europa contra el Feyenoord (1-0) i aquest diumenge contra el Watford (3-1).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut