Paul Pogba es lamenta durant el partit contra el Hull (Reuters)
Premier League

El United de José Mourinho salva els tres punts en l'últim sospir i el City de Guardiola guanya amb autoritat

Un gol de Rashford al minut 93 ha donat la victòria al Manchester United de Mourinho. El City de Guardiola guanya amb autoritat al West Ham i se situa al capdavant de la taula, empatat amb el Chelsea i el United

A la Premier League, el Manchester United ha salvat els tres punts en l'últim sospir del partit al camp del Hull City (0-1). Amb aquesta nova victòria, Mourinho ha pogut celebrar el tercer triomf del seu equip en aquest inici de Lliga, gràcies al gol de Marcus Rashford en el temps afegit en aprofitar una assistència de Rooney. Rashford havia substituït Juan Mata al minut 71.

El conjunt local no va poder encadenar un nou resultat positiu, però va estar a punt d'amargar el dissabte al United. Amb aquesta victòria, els de Mourinho es mantenen líders amb el Chelsea a l'espera del que faci aquest diumenge el City de Guardiola contra el West Ham.

El City encapçala la taula de la Premier

Raheem Sterling, amb dos gols, i Fernandinho amb un, han donat la victòria al Manchester City, a casa, davant el West Ham. Aquesta victòria dóna el ple de punts als de Guardiola i també el liderat, que ara han de compartir amb dos equips més, el Chelsea i el United. Els tres grans favorits al títol no han trigat a justificar la seva condició i dominen amb autoritat.