Espanyol

El trident ofensiu de l'Espanyol li dóna els tres punts als de Sergio González al camp de l'Eibar (0-2)

Sergio González, entrenador de l'Espanyol, ha fet una revolució en el seu onze inicial donant entrada als seus tres davanters: Sergio García, Stuani i Caicedo. El resultat del seu experiment no ha pogut ser més positiu

L'Espanyol ha puntuat en els seus últims 5 desplaçaments (3 victòries, 2 empats). Amb els últims 3 punts que ha sumat aquest divendres, al camp de l'Eibar (0-2), manté viu el seu somni europeu. L'entrenador de l'Espanyol Sergio González ha alineat de sortida per primera vegada el seu trident ofensiu: Stuani, Caicedo i Sergio Garcia. El seu equip, però, no podia aprofitar tot el seu potencial en atac davant la dificultat en fer que la pilota arribés a les seves posicions.

Les primeres ocasions han estat pels de casa, un xut en el minut 3 de Saúl Berjón que ha fet un estrany en la seva trajectòria però que Kiko Casilla ha aconseguit desviar a córner i un altre xut de Javi Lara en el minut 22 que ha marxat fora per poc. En els blanc-i-blaus, només Sergio García s'havia deixat veure amb un xut desviat. Fins que, en el minut 29, els tres membres del trident han aparegut en la mateixa jugada. Primer, Stuani rematant de cap obligant a Irureta a una gran aturada. Després, Caicedo recollint la pilota a la dreta de la porteria de l'Eibar. El seu xut ha donat en el pal curt. El rebuig ha anat als peus de Sergio Garcia en l'altre costat de l'àrea. Amb molt temps per pensar què fer, el seu potent xut ha entrat de forma inapel·lable dins la porteria.

Aquest gol ha donat pas als millors minuts atacants de l'Espanyol. Stuani ha protagonitzat dues jugades prop de la porteria contrària. Un cop de cap a les mans d'Irureta en el minut 31 la primera. La segona, quan Lillo ha evitat que rematés una bona centrada de Sergio Garcia. En el minut 15 de la segona meitat, de nou els tres davanters espanyolistes han participat en una jugada que ha acabat en gol. Contra que comença Caicedo, centrada des de la banda de Sergio García que l'equatorià no controla i Stuani, atent, remata a gol.

L'Eibar ha avançat línies sense resignar-se a la derrota. A punt ha estat d'encaixar el tercer gol, en un xut des de la frontal d'un Stuani molt motivat que ha passat fregant el travesser, però això no l'ha fet desistir. Piovaccari ha marcat pels bascos en el minut 78, però el seu gol ha estat correctament anul·lat per fora de joc. Tres minuts més tard, ha estat Fuentes el que ha tallat una internada dels locals dins l'àrea de Casilla. L'Espanyol ha patit una mica en els minuts finals, però ha aconseguit mantenir a 0 la seva porteria davant un rival que només ha sumat 4 punts en la segona volta.