Els d'Oriol Alsina han estrenat la temporada oficial amb una derrota
Futbol

El trident Lluís Carrillo, Oriol Alsina i Óscar Álvarez es fa càrrec del Llagostera

L'era Santi Castillejo ja és història al Llagostera. Aquest dimecres s'ha acomiadat oficialment i el relleu l'agafa el trident format per Lluís Carrillo, Oriol Alsina, als quals s'afegirà Óscar Álvarez.

Actualitzat

L'era Santi Castillejo ja és història al Llagostera. Aquest dimecres s'ha acomiadat oficialment i el relleu  l'agafa el trident format per Lluís Carrillo, Oriol Alsina, als quals s'afegirà Óscar Álvarez. El tàndem Carrillo-Alsina és el que la temporada passada va aconseguir l'ascens.

Lluís Carrillo és oficialment en el primer entrenador del Llagostera. En la seva presentació, ha dit que "si un avantatge té aquest cos tècnic és que ja coneixem el grup. Això hem d'aprofitar-ho".

L'ajudaran Oriol Alsina i Òscar Álvarez, que faran les funcions de segons entrenadors. Alsina, de tota manera, seguirà exercint de director esportiu i Álvarez es mantindrà com a secretari tècnic.

Tots tres dirigiran els entrenaments i s'asseuran a la banqueta en els partits. Carrillo serà l'encarregat de parlar en les rodes de premsa. L'adéu de Castillejo ha provocat que Xevi Coll, fins ara mà dreta del tècnic de Valtierra, passi a encarregar-se de la preparació física.
 

Anar al contingut