Futbol

El trident del Barça afrontarà el clàssic del Camp Nou molt més desgastat que el del Reial Madrid

Entre Messi, Suárez i Neymar sumaran 62.532 quilòmetres amb els viatges en avions abans de tornar a Barcelona, mentre que Benzema, Bale i Cristiano tan sols en recorreran 882, per l'absència del francès i el gal·lès amb les seves seleccions

Xavi LemusActualitzat

Cristiano Ronaldo és l'únic jugador del trident del Reial Madrid que està concentrat amb la seva selecció. Gareth Bale i Karim Benzema s'han estalviat el viatge, just abans del clàssic al Camp Nou que pot acabar de sentenciar el títol de lliga a favor del Barça. En canvi, el trident blaugrana format per Messi, Luis Suárez i Neymar sumarà una gran quantitat de quilòmetres i arribarà molt més desgastat al duel contra els blancs el pròxim 2 d'abril.

Luis Suárez és a Montevideo per preparar el partit de l'Uruguai contra el Brasil. És el retorn amb la seva selecció gairebé dos anys després de ser sancionat al Mundial. S'enfrontarà contra un dels dos companys al trident blaugrana, en aquest cas, Neymar. Per la seva banda, Messi prepara a l'Argentina el duel contra Xile. Ell també s'enfrontarà contra un altre blaugrana, en aquest cas, Claudio Bravo. El trident blaugrana es farà un fart de fer quilòmetres per jugar els sis partits de seleccions. Així, la "MSN" sumarà 62.532 quilòmetres amb els viatges en avions abans de tornar a Barcelona.

Per contra, el trident del Reial Madrid -Bale, Benzema i Cristiano- tan sols en recorreran 882. Una distància abismal que s'explica perquè només el portuguès juga amb la seva selecció contra Bulgària a Leiria, a Portugal. Mentrestant, Bale i Benzema descansen pel que fa a desplaçaments i només aniran a entrenar-se a Valdebebas. Per tant, el clàssic al Camp Nou es presenta, "a priori", desigual pel que fa al cansament dels respectius tridents.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut