Futbol

El trident d'atac del Barça ja suma 114 gols i acosta l'equip al triplet

Neymar, Messi i Suárez demostren una entesa creixent a mesura que passen els partits. Quan falten quatre enfrontaments per acabar la temporada, el Barça té a tocar els tres títols gràcies a la capacitat ofensiva dels tres atacants sud-americans

Eloi SansaActualitzat

La connexió entre Leo Messi, Luis Suárez i Neymar té números per convertir-se en una de les més llegendàries de la història: ja sumen 114 gols entre tots tres, i a més a més han demostrat una gran compenetració i, fins i tot, generositat. Els dos gols de Munic il·lustren aquesta gran entesa: Messi crea el desequilibri, buscant la desmarcada de Suárez, i l'uruguaià assisteix perquè Neymar remati a gol.

La potència del trident d'atac potser ha difuminat el paper del mig del camp del Barça, que fins fa poc era el seu principal signe d'identitat. Ara, el temor dels rivals és que Messi (53 gols) té dos socis al davant amb una capacitat golejadora equiparable a la de l'argentí. Entre tots tres han firmat 25 dels 28 gols de l'equip a la Champions, sovint aprofitant combinacions entre ells.

L'estat de gràcia de Neymar

Neymar ha incrementat la seva quota golejadora fins als 37 gols, aquesta temporada, sumant-hi els dos que va aconseguir a Munic. Després d'una temporada de debut amb 15 gols, el brasiler s'està consolidant definitivament, aquesta segona campanya. Sobretot, darrerament: Neymar encadena set partits seguits veient porta. Ell és qui més s'aprofita, les últimes setmanes, de les accions iniciades pels seus companys de primera línia, però la situació pot canviar a cada partit perquè l'ordre dels factors no altera l'objectiu final: el gol. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut