Leo Messi, en el judici en què se'l va condemnar a 21 mesos de presó per frau fiscal (Reuters)
Barça

El Tribunal Suprem delibera sobre el recurs de Messi i el seu pare, però no es pronunciarà fins que tingui la sentència redactada

La fiscalia reclama que es mantingui la condemna de 21 mesos de presó per frau fiscal per al crac argentí i el seu pare

Actualitzat

El Tribunal Suprem ha deliberat sobre el recurs presentat per Leo Messi i el seu pare però ha decidit que no es pronunciarà fins que tingui la sentència redactada. A sobre de la taula, la petició de la fiscalia que es mantingui la condemna de 21 mesos de presó per a cadascun d'ells pel delicte de frau fiscal.

L'Audiència Provincial de Barcelona va declarar culpables el crac argentí i el seu progenitor d'haver defraudat més de 4 milions d'euros a Hisenda. Davant d'una sentència així, els advocats defensors van recórrer a l'última instància abans que sigui ferma.

En tot cas, com que ni Leo Messi ni el seu pare tenen antecedents policials i la pena és inferior als dos anys, no haurien d'ingressar a la presó en cas que el Suprem confirmés la pena. La decisió de retornar els diners defraudats i l'immediat abonament dels 3,5 milions d'euros que l'Audiència va imposar en concepte de multa, van servir com a atenuants a l'hora de la dictaminar la durada de la pena de presó.

Anar al contingut