Imatge de l'estadi Arena Condá del Chapecoense
Imatge de l'estadi Arena Condá del Chapecoense
Futbol internacional

El Tribunal Superior de Justícia Esportiva del Brasil assegura que no procedeix aplicar cap sanció al Chapecoense

El Chapecoense havia d'enfrontar-se amb l'Atlético Mineiro en la trenta-vuitena i última jornada del campionat brasiler; però, per l'accident d'avió que fa dues setmanes va causar la mort de gairebé tota la plantilla de l'equip de la ciutat de Chapecó, tots dos clubs van anunciar seva intenció de no disputar el partit.

Actualitzat

El Tribunal Superior de Justícia Esportiva del Brasil (TSJD) ha assegurat aquest dilluns que "no procedeix" aplicar cap sanció econòmica al Chapecoense i l'Atlético Mineiro per no haver disputat el partit de l'última jornada de la Lliga, segons han confirmat a Efe fonts de l'organisme.
   
El TSJD "creu" que "no hi haurà" cap denúncia per part del procurador general al tractar-se d'un "cas atípic" després del tràgic accident aeri en què va morir gairebé tota la plantilla del "Chape", i per tant no serà aplicada una amonestació de caràcter econòmic, ha precisat Daniela Lameira, del departament de premsa.  

Segons l'article 203 del codi brasiler de la justícia esportiva, els equips seran sancionats amb multes que oscil·len entre els 30 i 30.000 dòlars en cas que deixin de disputar un partit sense una "causa justa", el que se sobreentén que no va ocórrer el passat cap de setmana.

El Chapecoense havia d'enfrontar-se a l'Atlético Mineiro en la trenta-vuitena i última jornada del Campionat Brasiler però, per l'accident d'avió que fa dues setmanes va causar la mort de gairebé tota la plantilla de l'equip de la ciutat de Chapecó, tots dos clubs van anunciar seva intenció de no disputar el partit.   

En el mateix sentit del Tribunal Superior de Justícia Esportiva s'ha declarat avui la Confederació Brasilera de Futbol (CBF) en anunciar que imposar una multa econòmica al Chapecoense i l'Atlético Mineiro va contra el "sentit comú".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut