Jaroslav Brobowski, en una imatge d'arxiu
Triatló

El triatleta alemany Jaroslav Brobowski, expulsat d'un bufet lliure per menjar-se més de 100 plats

Jaroslav Brobowski va ser capaç d'ingerir més de 100 plats amb tres o quatre peces de sushi cadascun aprofitant una oferta de 15,90 euros per poder menjar sense límits

Actualitzat

El triatleta alemany Jaroslav Bobrowski ha estat protagonista inesperat per un incident aliè a l'esport. Bobrowski va ser expulsat de per vida d'un buffet lliure de la localitat de Landshut per menjar massa. L'esportista va ser capaç d'ingerir més de 100 plats amb tres o quatre peces de sushi cadascun aprofitant una oferta de 15,90 euros per poder menjar sense límits.

El propietari del restaurant es va mostrar indignat amb l'actitud compulsiva de Bobrowski, a qui ha vetat l'entrada al local. "Va menjar per cinc persones... Això no és normal!", va explicar en declaracions al diari "Passauer Neue Presse".

El triateta alemany estaria seguint una dieta en la qual, després de 20 hores sense menjar, pot ingerir el que vulgui fins a atipar-se i s'ho va prendre al peu de la lletra. "Quan vaig pagar, el cambrer no em va voler acceptar la propina", va confessar Bobrowski al diari 'The Local'.

Anar al contingut